AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Zlatan Ibrahimovic sluit terugkeer naar Ajax niet uit

Zlatan Ibrahimovic speelde voor Malmö FF, Juventus, Internazionale, FC Barcelona, AC Milan en Paris Saint-Germain. Maar vooral aan zijn periode bij Ajax bewaart de Zweedse topspits nog zeer warme gevoelens.

Ibrahimovic is Ajax na tien jaar nog niet vergeten, vertelt hij in 1900 Magazine. Hij houdt de verrichtingen van de Amsterdammers goed in de gaten. “‘Het geeft me een goed gevoel wanneer ze kampioen worden of het goed doen in Europa”, vertelt hij. “Ajax is een unieke club, met een eigen identiteit en zeer loyaal aan haar eigen concept en opvattingen. Ze brengen steeds weer fantastische spelers voort.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.