AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Ajax niet geplaatst tijdens loting voor de Europa League, AZ wel

Ajax geniet maandag tijdens de loting van de Europa League niet van een beschermde status, dat is voor AZ wel het geval. De Amsterdammers behoren niet tot de beste vier nummers drie in de Champions League, waardoor de eredivisieclub een sterke tegenstander kan treffen.

Onder meer Benfica, Napoli, Fiorentina en Tottenham Hotspur kunnen voor Ajax uit de koker komen rollen. AZ geniet wel van een beschermde status, maar kan Juventus tegenkomen in de volgende ronde van de Europa League. De Italiaanse club behoort net zoals Ajax tot de slechtste nummers drie van de Champions League.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.