AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zes supporters gewond na steekparten rond Milan – Ajax’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Waar in eerdere berichten werd gesproken over twee gewonden na een steekpartij rond het Champions League-duel van AC Milan tegen Ajax, wordt er in Italiaanse media nu gesproken van zes gewonde fans, waarvan vijf Ajax-fans en één AC Milan-supporter. Drie van de gewonden zouden er slecht aan toe zijn.

In Italiaanse media wordt gemeld dat één van de Ajax-fans met zware verwondingen in de maagstreek per ambulance naar een ziekenhuis is vervoerd. De zwaargewonde zou niet in levensgevaar verkeren. Volgens een woordvoerder van Ajax zijn alle gewonden nog aanspreekbaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.