AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Demy de Zeeuw kan zo overstap maken naar PSV’

Het is niet ondenkbaar dat PSV zich in de winterse transferperiode daadwerkelijk gaat versterken met Demy de Zeeuw. De middenvelder van RSC Anderlecht is niet tevreden bij de Belgische club en zou dan ook mogen vertrekken van trainer John van den Brom. Dat meldt La Dernière Heure.

De oefenmeester en De Zeeuw lagen de afgelopen tijd al meerdere keren in de clinch met elkaar. De trainer vindt het niet fijn dat de voormalig speler van onder andere AZ en Ajax zijn beklaag de afgelopen tijd meerdere keren via de media deed en zou het nu volledig hebben gehad met de speler.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.