AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Sneijder of Everton Ribeiro in de winterstop naar United’

Wesley Sneijder zou in de serieuze belangstelling staan van Manchester United, maar de Engelse topclub heeft meer ijzers in het vuur. Everton Ribeiro, één van de kandidaten, is in elk geval klaar voor een overgang naar Manchester.

De 24-jarige Ribeiro hielp Cruzeiro afgelopen jaar aan de landstitel, zelf werd hij uitgeroepen tot beste speler van de competitie. De middenvelder wordt sindsdien sterk in verband gebracht met Manchester United, dat naar verluidt al met zijn zaakwaarnemer sprak. Ribeiro moet zo’n achttien miljoen euro opleveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.