AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Polsstokhoogspringer neemt Ajax-flitser onder zijn hoede’

De jonge Ajax-buitenspeler Lesly de Sa heeft steun uit onverwachte hoek gekregen. Het twintigjarige talent vertelt in Ajax Life veel baat te hebben bij de trainingen van polsstokhoogspringer Christian Tamminga.

“Het gaat om kracht, looptraining en lenigheid”, vertelt De Sa, die dit seizoen tot vier Eredivisie-duels kwam, waarin hij één doelpunt wist te maken. “Ik ben veel sterker dan voorheen. Voor ik bij het eerste werd gehaald, trainde ik echt hard met Christian. Door het drukke speelschema is er nu iets minder tijd voor.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.