AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Blessure Christian Chivu dwingt hem wellicht tot stoppen’

De voetbalcarrière van Christian Chivu is ernstig in gevaar. De verdediger kampt met een voetblessure waardoor de speler zijn loopbaan wellicht voortijdig moet beëindigen. Tegenover Corriere Dello Sport bevestigt zijn zaakwaarnemer, Victor Becali, dit nieuws.

“Ik durf niet te zeggen of we Chivu nog terugzien op het voetbalveld. Het is een delicate kwestie”, zo vertelt Becali. “Hij verblijft nu in Milaan en werkt hard aan zijn revalidatie.” Dit seizoen speelde de Roemeen nog geen minuut in het shirt van Internazionale. Afgelopen zomer moest hij zich al voor de derde keer aan zijn voet laten opereren. Het herstel van deze ingreep verloopt niet zo voorspoedig als vooraf gehoopt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.