AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘PSV richt pijlen op Demy de Zeeuw’

PSV doet tot op heden nog geen goede zaken, zowel Europees gezien als in de competitie niet. In de winterse transferperiode zal PSV zich dan ook gaan versterken met ervaren spelers. Nu doen de Eindhovenaren voornamelijk een beroep op de jeugd, maar dit verloopt niet vlekkeloos.

PSV zou interesse hebben in Demy de Zeeuw, voormalig speler van onder andere AZ en Ajax. De Zeeuw staat momenteel onder contract bij RSC Anderlecht maar gaf eerder zelf al aan dat een tussentijds vertrek een optie voor hem zou zijn. Ook zou De Zeeuw zich niet te goed voelen voor een terugkeer naar de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.