AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘ADO kan profiteren van zelfvertrouwen van Ajax’

De 2-1 overwinning die Ajax in de Champions League boekte op FC Barcelona heeft voor veel vertrouwen gezorgd bij de Amsterdammers. Althans, dat denkt Aad de Mos. Aanstaande zondag is ADO Den Haag in het Kyocera Stadion de tegenstander.

“Dat vertrouwen kan een heel groot voordeel zijn voor ADO Den Haag”, vertelt de analist. “Je weet hoe Ajax nu speelt, daar zullen ze niks aan veranderen. ADO moet het zoeken in de persoonlijke duels en proberen er een strijd van te maken. Dat wil Ajax niet. Dan zul je ook weleens de lange bal moeten gebruiken en het middenveld over moeten slaan.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.