AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Frank de Boer: ‘Trainer van Barcelona worden zou een droom zijn’

Ajax was dinsdagavond met 2-1 te sterk voor FC Barcelona, een resultaat waarmee de club zich op de kaart heeft gezet. Trainer Frank de Boer in het bijzonder. Na drie kampioenschappen op rij hoopt hij dit jaar ook op overwintering in de Champions League. Dat zou een grote prestatie zijn, waarmee hij zijn kwaliteiten zou bewijzen. Een toekomst als trainer van FC Barcelona komt dan weer een stapje dichterbij.

Volgens de Spaanse krant Sport is de deur om Barcelona in de toekomst te coachen nu geopend. De Boer blijft zelf rustig. “Ik heb een hoop te leren, maar je weet het maar nooit. Het zou een droom zijn, maar nu denk ik gewoon aan Ajax.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.