AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Fulham wil zich in de winterstop versterken met Thulani Serero’

Ajax moet rekening houden met een vertrek van Thulani Serero, althans, dat meldt het Engelse SportsDirect News maandag. Volgens het medium wil Fulham de 23-jarige Zuid-Afrikaan in de winterse transferperiode contracteren.

Fulham staat momenteel op een teleurstellende achttiende plek in de Engelse Premier League en daardoor staat trainer Martin Jol onder druk. De 57-jarige Nederlander, die van medio 2009 tot december 2010 nog trainer bij Ajax was, heeft echter vertrouwen in de toekomst. Hij is echter wel tot de conclusie gekomen dat zijn team versterking nodig heeft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.