AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax en PSV in gevecht om Mexicaanse international (22)’

De Eredivisie is mogelijk spoedig een Zuid-Amerikaans toptalent rijker. Volgens Goal aast zowel Ajax als PSV op Raúl Jiménez, een 22-jarige aanvaller uit Mexico. Jiménez is momenteel nog actief in zijn vaderland, waar hij onder contract staat bij América.

Ajax en PSV hebben dit seizoen meer moeite met scoren dan voorgaande jaren. Jiménez zou voor dat probleem weleens de oplossing kunnen vormen. Naar verluidt werd Ajax over de jongeling getipt door Leo Beenhakker, die in het verleden de scepter zwaaide bij de huidige werkgever van Jiménez.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.