AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Lucas Andersen wil graag op het middenveld gaan spelen’

Lucas Andersen benadrukt dat hij nog niet voldoende heeft laten zien in het eerste van Ajax. De talentvolle Deen speelde een periode als basisspeler bij de Amsterdammers, maar is inmiddels weer verdwenen naar de bank. Andersen hoopt op een nieuwe kans en hoopt dan als nummer tien te mogen spelen.

“Kolbeinn speelde de laatste twee wedstrijden vanaf de linkerkant, waar ik ook goed uit de voeten kan; dat heb ik al een paar keer laten zien. Van nature ben ik meer een middenvelder, een nummer 10, maar ik kan ook op de vleugels spelen”, legt Andersen uit op de website van Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.