AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘AZ strijdt samen met Ajax, PSV en Vitesse om de titel’

Piet de Visser werkt als meesterscout van Chelsea voornamelijk in Zuid-Amerika, maar ziet ook nog regelmatig wedstrijden in de Eredivisie. Twee van zijn oud-werkgevers, AZ en Roda JC, staan zaterdagavond tegenover elkaar.

De Visser vindt AZ dit seizoen een uitstekende indruk maken, vertelt hij op de website van de Alkmaarders. “AZ is een uitgebalanceerde mix tussen jong talent en oudere spelers met ervaring. Er staat een team”, zegt de 79-jarige kenner. “Ze gaan dit seizoen meedoen om de landstitel, samen met Ajax, PSV en Vitesse.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.