AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Management Labyad: ‘In de winter geen overgang naar Ajax’

Zakaria Labyad komt niet in de winterstop naar Ajax. Dat heeft zijn management Forza Sports laten weten in een reactie aan Ajax Showtime. Eerder op de dag werd de Marokkaanse aanvaller opnieuw in verband gebracht met een winterse transfer naar de regerend landskampioen van Nederland.

Volgens het management van Labyad is er momenteel geen ‘enkele indicatie’ dat de speler van Sporting Portugal na de winterstop uit zal komen namens Ajax. Of PSV wél een optie zou zijn voor Labyad is niet bekendgemaakt. De Eindhovenaren zouden ook nog altijd interesse hebben.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.