AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax probeerde tot twee keer toe AZ-directeur over te nemen’

Ajax heeft in de afgelopen jaren twee keer geprobeerd Toon Gerbrands weg te kapen bij AZ. De algemeen directeur wees de aanbiedingen af, omdat hij zich in Alkmaar had gecommitteerd aan trainer Gertjan Verbeek.

Dat liet Gerbrands zaterdag weten aan NOS Langs de Lijn. Toen Verbeek een contract tekende bij AZ, wilde de coach er zeker van zijn dat het management zou aanblijven. “In al die vier jaar heb ik dat waargemaakt”, aldus Gerbrands. “Er zijn aanbiedingen geweest van Ajax en andere clubs. Daar is binnen een minuut ‘nee’ tegen gezegd. Omdat ik een afspraak met hem had.”

Volgens Gerbrands was de interesse van de Amsterdammers concreet. “Ze hebben twee keer in die periode geïnformeerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.