AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Isaac Cuenca en Ibrahim Afellay mogen Barcelona in januari verlaten’

Isaac Cuenca mag, samen met Ibrahim Afellay, vertrekken bij FC Barcelona. De afgelopen maanden was het wel, niet, wel, niet, maar technisch directeur Andoni Zubizarreta heeft aangegeven dat het tweetal inderdaad op zoek mag naar een andere club.

Cuenca en Afellay waren voor dit seizoen al twijfelgevallen en kregen pas vlak voor de start van het seizoen een rugnummer. Door blessureleed kwamen beide spelers echter nog niet aan de bak in de Primera Division en het lijkt de vraag of dat, mits, fit, wel was gebeurd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.