AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Gladbach wil Luuk de Jong in de winterstop verhuren’

Bij Borussia Mönchengladbach zijn ze absoluut niet te spreken over de prestaties van Luuk de Jong. De Nederlander werd met hoge verwachtingen van FC Twente aangetrokken, maar heeft het moeilijk in de Bundesliga.

Directeur Hans Meyer is van mening dat er iets moet veranderen in de aanvalslinie. “Trainer Lucien Favre heeft vanaf het begin niet honderd procent het vertrouwen gehad in de manier waarop De Jong de spitspositie invult.”

“Ik denk dat we tegen Kerstmis een oplossing zullen vinden. Mogelijkerwijs verhuren we Luuk, maar zeker niet aan een directe concurrent.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.