AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Cruijff wijst op risico’s van oranje-selectie Veltman’

Johan Cruijff hoopt dat er tijdens de interlandperiode goed wordt omgesprongen met Joël Veltman. In zijn wekelijkse column in De Telegraaf laat Cruijff weten dat het op dit moment belangrijk is om de juiste belasting te vinden voor jonge talenten.

‘Je hebt te maken met jonge jongens, die vooruit moeten in plaats van later op een grote hoop terecht te komen. Daarom kan de snelle selectie van Joel Veltman voor het Nederlands elftal in principe geen kwaad. Alleen moet de vinger juist nu extra aan de pols worden gehouden. Gebeurt dat op een goede manier, dan kan zo’n selectie heel goed gaan uitpakken. Gebeurt dat niet, dan worden er risico’s genomen’, schrijft Cruijff.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.