AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Zlatan Ibrahimovic sluit carriere af bij PSG’

Volgens Nasser Al-Khelaifi, de eigenaar van Paris Saint-Germain, hoeven de supporters van zijn club niet te vrezen voor een vertrek van Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse topschutter presteert uitstekend bij de Franse topclub en heeft het ook goed naar zijn zin in Parijs. Daarom wil de 32-jarige aanvaller niet weg bij PSG.

“Ik maak me niet druk om een eventueel vertrek van hem”, vertelde Al-Khelaifi tegenover de BBC. Ibrahimovic staat door zijn goede prestaties in de belangstelling van vele clubs, maar het lijkt erop dat hij gewoon bij Paris Saint-Germain blijft. “Hij zei dat hij zijn carrière wil beëindigen bij deze club en dat dit zijn laatste club zal zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.