AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax probeerde Maxwell in de zomer terug te halen’

Ajax heeft afgelopen zomer geprobeerd Maxwell terug te halen naar Amsterdam. Zo schrijft France Football. De Amsterdammers zouden een lijntje hebben uitgegooid bij Mino Raiola, zaakwaarnemer van de Braziliaan. Deze zou Ajax vriendelijk verteld hebben dat Maxwell Paris Saint-Germain nog niet zal verlaten.

De inmiddels 32-jarige Maxwell speelde tussen 2001 en 2006 al eens namens Ajax en gaf in het verdere verloop van zijn carrière meerdere malen aan zijn loopbaan af te willen sluiten in Amsterdam. Trainer Frank de Boer zou in Maxwell een goede opvolger zien van Christian Poulsen, die steeds minder vaak in actie komt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.