‘Ajax gaat toch verder met satellietclub Ajax CT’

Ajax blijft ook de komende jaren doorgaan met Ajax Cape Town in Zuid-Afrika. Dat heeft een vijfkoppige delegatie na een werkbezoek in het land besloten. De satellietclub kampte het afgelopen jaar met zowel een sportieve als een bestuurlijke crisis.

Afgelopen week stuurde Ajax Michael Kinsbergen, Marc Overmars, Jeroen Slop, Wim Jonk en Ruben Jongkind naar Kaapstad om daar de situatie te bekijken. De Amsterdammers waren eerder nog kritisch op de ontwikkelingen in Zuid-Afrika, maar men lijkt nu te hebben besloten dat Ajax Cape Town de komende jaren alsnog blijft bestaan. Het besluit zou vooral commerciële voordelen hebben voor Ajax.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer