AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax gaat toch verder met satellietclub Ajax CT’

Ajax blijft ook de komende jaren doorgaan met Ajax Cape Town in Zuid-Afrika. Dat heeft een vijfkoppige delegatie na een werkbezoek in het land besloten. De satellietclub kampte het afgelopen jaar met zowel een sportieve als een bestuurlijke crisis.

Afgelopen week stuurde Ajax Michael Kinsbergen, Marc Overmars, Jeroen Slop, Wim Jonk en Ruben Jongkind naar Kaapstad om daar de situatie te bekijken. De Amsterdammers waren eerder nog kritisch op de ontwikkelingen in Zuid-Afrika, maar men lijkt nu te hebben besloten dat Ajax Cape Town de komende jaren alsnog blijft bestaan. Het besluit zou vooral commerciële voordelen hebben voor Ajax.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.