AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Frank de Boer gooit elftal om, en wisselt op zes plekken’

Frank de Boer zal het basiselftal van Ajax flink op de schop gooien voor het duel met Celtic, zo meldt De Telegraaf. De trainer van de Amsterdammers zal zijn startformatie op liefst zes plekken wisselen. Slachtoffers zijn onder meer Christian Poulsen, Viktor Fischer en Lucas Andersen.

Nicolai Boilesen start woensdag als linksback. Daley Blind schuift op zijn beurt naar het middenveld en neemt de plek over van de geslachtofferde Poulsen. Siem de Jong krijgt tegen de Schotse kampioen de voorkeur in de spits en wordt geflankeerd door Lasse Schöne en Kolbeinn Sigthórsson. Davy Klaassen krijgt een plek toebedeeld op het middenveld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.