AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Thomas Vermaelen maakt overstap naar Inter Milan’

In de hoop zijn WK-droom levend te houden, wil Thomas Vermaelen Arsenal tijdens de winterstop verruilen. De Belgische verdediger is uit de gratie geraakt in Londen en dreigt ook zijn plek bij de nationale ploeg te verliezen. Een overstap naar Internazionale zou uitkomst moeten bieden, zo schrijft Talksport.

Vermaelen heeft tot dusver altijd op laten tekenen gelukkig te zijn bij Arsenal, maar beseft zich goed dat een uitzichtloze positie in Londen geen optie is. Inter, dat onlangs is overgenomen door de steenrijke zakenman en wil zich in de winterse transferperiode fors versterken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.