AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Kenners: ‘Ajax bakte er niets van tegen Celtic’

Enkele analisten en columnisten vinden in het Algemeen Dagblad het zijne van de situatie bij Ajax. Onder meer Feyenoorder Willem van Hanegem haalt uit naar de visie in Amsterdam.

‘Ajax bakte er tot in de laatste fase van de wedstrijd eigenlijk niets van, op een paar kansjes na. De spelers zijn niet goed genoeg. Dat heeft niets met hun leeftijd te maken, maar met het niveau waarop ze staan’, zo zegt ‘De Kromme’. ‘Ze hebben daar van de daken geschreeuwd dat winnen als team niet telt in de opleiding. Wat is dat voor onzin? Je moet vanaf je zestiende alles willen winnen wat er te winnen valt. Ajax creëert nu een generatie die veel te snel tevreden is en niet weet hoe met kritiek om te gaan.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.