AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Wesley Sneijder deelt tikkie uit aan ‘afgezette koning’ Burak Yilmaz’

Wesley Sneijder zit eindelijk weer bij de selectie van Oranje. Echter wordt de spelmaker bij zijn club Galatasaray niet door iedereen gewaardeerd, afgelopen weekend zou Sneijder ruzie gehad hebben met teamgenoot Burak Yilmaz.

Sneijder zou, tijdens het verloren uitduel tegen Akhisar Belediyespor, mondeling ruzie gekregen hebben met de spits van Galatasaray. Zo zou de middenvelder zich storen aan het feit dat Yilmaz vaak buitenspel loopt. ‘Wanneer leer je nou eens wat buitenspel is?’, zouden de woorden van Sneijder richting ‘de Koning’ geweest zijn. Tevens noemde Sneijder Yilmaz de ‘afgezette koning’. ‘Ik ren tenminste. Waar bemoei jij je mee’, was de reactie van Yilmaz op Sneijder. Vervolgens moesten teamgenoten de twee kemphanen uit elkaar houden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.