AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Ajax kiest voor volledige wisseling van de voorhoede met Bojan als centrumspits’

Frank de Boer heeft een tactische aanpassing aangebracht aan zijn basisopstelling tegen FC Barcelona. Bojan Krkic en Kolbeinn Sigthórsson zullen van positie wisselen, zo meldt De Telegraaf. Ook Nicolai Boilesen zal een plaats krijgen in de voorhoede.

Bojan zal woensdagavond in de punt van de aanval spelen terwijl Sigthórsson voor gevaar moet zorgen vanaf de rechterflank. Laatstgenoemde speelde bij AZ ook regelmatig als rechtsbuiten. Boilesen, normaliter linksback, zal volgens Jack van Gelder spelen als ‘hangende’ linkerspits.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.