AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

CL-ACTIE!!: Stort 10 euro en krijg PER DIRECT 50 euro om in te zetten op Bayern – Dortmund morgenavond!!

Ben jij helemaal gek van voetbal en denk jij erover om een gokje te wagen op de Champions League-finale zaterdagavond? Neem dan eens een kijkje bij het wedkantoor van ComeOn!

Wanneer je NU €10 stort bij ComeOn!, ontvang je direct een 400% bonus (!) wat betekent dat je met €50 kunt gaan wedden. Ideaal om eens een paar gokjes te wagen zonder al te veel risico.

Wat dacht je van de Champions League-finale van aanstaande zaterdag? De winkansen voor FC Bayern München en Borussia Dortmund zijn op dit moment: Bayern – €1,76, gelijkspel – €3,85 en Dortmund – €4,45.

Pak je de bonus en zie je Arjen Robben volgens jouw voorspelling op Wembley scoren, dan levert je euro-tientje je zomaar €125 op! In totaal zijn er 89 verschillende wedmogelijkheden beschikbaar op de finale van de Champions League en kun je ook tijdens de wedstrijd nog naar hartelust Live Wedden.

Storten kan met iDeal dus wat weerhoud je? Klik hier om je in te schrijven en ontvang ook nog eens 10 gratis spins in het ComeOn! Casino. Absoluut de beste aanbieding op de markt momenteel!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.