AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Eriksen: ‘Van Bommel is irritant maar niet smerig’

Christian Eriksen blikt vooruit naar de kraker van aanstaande zondag tegen PSV. Daarnaast gaat hij in op een mogelijk kampioenschap en laat hij weten hoe het is om tegen PSV’er Mark van Bommel te spelen.

“Ik vind het alleen maar leuk. Van Bommel is een speler die veel heeft meegemaakt, overal heeft gespeeld en zeker niet op de weg terug is”, zegt Eriksen in het Algemeen Dagblad.

“Hij doet het goed, houdt het team bij elkaar en kan het middenveld zeker nog belopen. Ja, hij kan best irritant zijn, heeft zijn trucjes, maar het is niet vies, of zo. En het is pas vervelend als je verliest of achter staat. Maar zorgen, nee, ik maak me geen zorgen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.