AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

TIP: Gebruik de bonuscode F25 en krijg 25 euro GRATIS wedtegoed!!

Dit weekend staan er weer tal van leuke wedstrijden op het programma. Zo speelt Vitesse thuis tegen PSV, en ontvangt Feyenoord het AZ van Gertjan Verbeek. Wil jij een weddenschapje afsluiten op één of op meerdere van deze wedstrijden? Dan kan dat via het wedkantoor William Hill. Als je bij hun een accountje aanmaakt dan krijg je maar liefst 25 euro om GRATIS wedtegoed!! Gebruik hiervoor de bonuscode ‘F25’. Naast dit buitenkansje biedt William Hill je ook vele gratis Live streams aan. Zo kun je wekelijks wedstrijden bekijken uit de vele competities wereldwijd! Absolute aanrader voor de echte voetballiefhebber dus! Klik nu hier om je geheel vrijblijvend in te schrijven en profiteer nu van dit alles!!

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.