AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Kijk morgenavond GRATIS naar Real Madrid – FC Barcelona !!! (Copa del Rey 21.00 uur!!)

Morgenavond om 21.00 uur staat de wedstrijd tussen de giganten Real Madrid en FC Barcelona op het programma. Zij spelen de eerste wedstrijd in de strijd om de Copa del Rey. Wil jij deze wedstrijd live bekijken op het internet? Dan kan dat via Bwin. Zij hebben de rechten om deze wedstrijd rechtstreeks uit te zenden via haar website. Het enigste wat je hoeft te doen is je geheel vrijblijvend in te schrijven en een kleine storting te doen. Je krijgt dan rechtstreeks toegang tot de Live stream. Ook krijg je een bonus van maximaal 55 euro geheel gratis!! Naast deze fantastische extra’s heeft Bwin nog een aardigheidje voor haar klanten. Elke week gratis toegang tot de live streams van alle wedstrijden uit o.a de Primera Division, Bundesliga en de Turkse Competitie. Absolute aanrarder voor voetballiefhebbers dus. Klik nu hier om je in te schrijven!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.