AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

HSV hoopt Ajax dwars te zitten in strijd om Phillip Hosiner

Aan het einde van vorige maand werd de naam van Phillip Hosiner gelinkt aan die van Ajax, maar de Amsterdammers krijgen zware concurrentie in de race om de veelscorende aanvaller van Austria Wien.

Rafael van der Vaart gaat de Oostenrijkse voorhoedespeler namelijk wellicht ontvangen in zijn selectie. Hamburger SV zou geïnteresseerd zijn in de diensten van Hosiner. Dat weet de Hamburger Morgenpost te melden. Afgelopen weekeinde werd de 23-jarige spits zelfs gescout door HSV.

Ook Ajax zou scouts op de tribune hebben geposteerd voor Hosiner. Austria Wien meldde onlangs nog dat de regerend kampioen van Nederland zich nog niet officieel heeft gemeld bij de Alpenbewoners inzake hun sterspeler. In dit seizoen maakte Hosiner tot dusver zeventien doelpunten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.