AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Wesley Sneijder mist interlands Oranje vanwege behandeling in de VS’

Wesley Sneijder maakt geen deel uit van de Oranje-selectie die bondscoach Louis van Gaal later vanmiddag bekend maakt. De middenvelder van Inter heeft nog te veel last van een bovenbeenblessure en benut de interlandperiode om zich in de Verenigde Staten te laten behandelen. Hij denkt nog een aantal weken uit de roulatie te zijn.

“Ik ga daar een week naartoe”, zegt Sneijder in De Telegraaf over zijn bezoek aan de VS. “De verwachting is dat ik er vier weken uit lig, maar hopelijk duurt het niet zo lang.”

Sneijder liep zijn blessure eind september op in de competitiewedstrijd tegen Chievo. Een vlies rond zijn bovenbeenspier blijkt te zijn beschadigd en daarvoor is een speciale behandeling vereist, die de middenvelder dus in de Verenigde Staten zal ondergaan.

Sneijder mist door zijn blessure de WK-kwalificatieduels tegen Andorra en Roemenië.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.