AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Overbodige Ryan Babel gaat zoeken naar een nieuwe club’

Trainer Markus Babbel van de Duitse voetbalclub TSG Hoffenheim maakt er geen geheim van dat hij van ex-Ajacied Ryan Babel af wil. De 25-jarige aanvaller mocht niet met de selectie van de Duitse club mee op trainingskamp en moet momenteel meetrainen met de beloftes.

‘Wat Babel laat zien, is niet voldoende’, sprak trainer Babbel maandag. ‘Het is geen geheim dat we met veel interesse wachten tot een club zich meldt voor Babel. Hij heeft hier drie trainers gehad, die hem alle drie hetzelfde hebben beoordeeld.’

Babel kwam in januari 2011 voor 7 miljoen euro van Liverpool naar Hoffenheim, maar kon de hoge verwachtingen nimmer waarmaken. De buitenspeler, die nog voor slechts één jaar onder contract staat bij de Duitsers, is zodoende op een zijspoor beland

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.