AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Franse kampioen meldt zich voor Mounir El Hamdaoui’

Mounir El Hamdaoui en Ajax zijn al een aantal keren bijna van elkaar verlost. Echter ging een transfer steeds op het laatste moment niet door, bijvoorbeeld naar Fiorentina. Nu zou de kampioen van Frankrijk hem willen aantrekken.

Volgens het Franse medium Telefoot wil Montpellier El Hamdaoui en Ajax dan eindelijk van elkaar verlossen. De spits is in Amsterdam overbodig en mag vertrekken van hoofdtrainer Frank de Boer. Het is onduidelijk wat Ajax voor de Marokkaanse Rotterdammer wil hebben. El Hamdaoui heeft nog een contract tot medio 2014 in de Nederlandse hoofdstad.

De 27-jarige aanvaller zou bij Montpellier de opvolger moeten worden van de naar Arsenal vertrokken Olivier Giroud. Overigens is El Hamdaoui niet de enige kandidaat. Ook Kevin Gameiro zou op het lijstje staan om de nieuwe spits van Montpellier te worden. Gameiro mag weg bij Paris Saint-Germain.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.