AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Vertonghen: ‘Goed moment om bij Ajax te vertrekken’

Jan Vertonghen lijkt bezig aan zijn laatste maanden bij Ajax. De 23-jarige Belgische verdediger staat in de belangstelling van onder meer AC Milan en Arsenal. ,,Concreet heb ik van die teams nog niks gehoord. Niet rechtstreeks, niet via mijn club of via mijn manager. Er is al belangstelling geweest maar dat was niet van clubs van dat niveau. Ik heb natuurlijk ook wel gehoord dat Galliani (algemeen directeur van AC Milan, red) lovend was over mijn prestatie met Ajax in Milaan. Zijn woorden deden mij blozen.”

Tijdens de winterstop was er echter van concrete interesse geen sprake. De Belg liet daarop weten dit seizoen af te willen maken in Amsterdam, maar hoopt komende zomer op meer.

,,Het is dan een goed moment om te vertrekken bij Ajax. Niet dat ik absoluut weg wil, maar ik sta er zeker niet weigerachtig tegenover. Mijn favoriete competitie is de Engelse maar als AC Milan komt aankloppen, zeg je natuurlijk niet nee.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.