AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Davy Pröpper blijft in beeld bij Ajax’

Naast een poging om de 19-jarige Davy Pröpper voor direct vast te leggen, heeft Ajax ook nog geprobeerd hem al voor komende zomer vast te leggen. “Ajax heeft twee keer geboden. Eén keer per direct en één keer om hem komende zomer vast te leggen. Maar er was gezien de hoogte van de bedragen geen enkele aanleiding om zelfs maar in gesprek te gaan,” aldus de algemeen directeur van Vitesse in De Telegraaf.

“Davy is gevleid”, zegt zijn zaakwaarnemer Louis Laros. “Maar het is aan de clubs om eruit te komen. Ajax zegt hem interessant te blijven vinden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.