AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

FC Twente huurt Oguchi Onyewu

FC Twente heeft zich voor de rest van het seizoen versterkt met de 28-jarige Oguchi Onyewu. De 1.95 meter lange centrumverdediger wordt voor een half jaar gehuurd van AC Milan.

De 51-voudig international van de Verenigde Staten, maakte in de zomer van 2009 de overstap naar Italië. Voordien werkte hij bij Standard Luik vijf seizoenen samen met de huidige FC Twente-trainer Michel Preud’homme. Door blessures en onenigheid met de technische staf speelde Onyewu in anderhalf jaar tijd geen enkele competitiewedstrijd voor Milan.

FC Twente, dat positieve inlichtingen over Onyewu inwon bij Clarence Seedorf, ziet in de fysiek sterke speler een goed back-up in het geval Douglas in de huidige transferperiode of aanstaande zomer wordt verkocht. De komst van Onyewu is onder voorbehoud van een geslaagde medische keuring.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.