AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘De Boer baalt van vertrek Mido’

Frank de Boer betreurt het vertrek van Ahmed Hossam Mido. De Egyptische aanvaller liet vorige week weten te willen vertrekken bij Ajax, nadat de oefenmeester aan had gegeven met een ander systeem te willen spelen. Mido zou daar niet in passen, maar De Boer had hem graag in zijn selectie gehouden.

Dinsdag was Mido niet aanwezig op de training. Volgens De Telegraaf verblijft de aanvaller momenteel in Egypte. Met de advocaat van Mido praat de clubleiding van de Amsterdammers momenteel over de ontbinding van zijn contract.

De aanvaller is van mening dat hij geen toekomst heeft in Amsterdam en is daarom op zoek naar een nieuwe werkgever. Hij speelde dit seizoen zes wedstrijden voor Ajax en scoorde daarin drie keer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.