AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Frank Arnesen in beeld bij Ajax’

Ajax heeft een oogje op Frank Arnesen. De Deense oud-voetballer zou bij de club in beeld zijn om de positie van technisch directeur in te vullen. Dat melden Deense media vrijdag.

Arnesen staat voor een vertrek bij Chelsea. De voormalig voetballer werkte in het verleden al met succes bij PSV. Chelsea plukte de Deen enkele jaren terug weg bij Tottenham Hotspur. Onlangs maakte Arnesen bekend niet door te gaan bij de regerend landskampioen. Ajax en Manchester City zouden reeds contact gezocht hebben met Arnesen.

De Amsterdammers zien in Arnesen een bestuurder die het technisch beleid over een lange termijn kan bewaken. Tot voor kort vervulde hoofdtrainer Martin Jol de rol van technisch directeur. Na zijn vertrek denkt Ajax aan het aanstellen van technisch directeur, terwijl Frank de Boer de rol van hoofdtrainer vervult.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.