AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Keer alleen terug naar Ajax als ik de baas mag zijn’

Louis van Gaal heeft de deur naar Ajax op een kiertje gezet. Onlangs vertelde de trainer van Bayern München een terugkeer naar Amsterdam niet uit te sluiten. Een baan als trainer of technisch directeur is daarentegen niet aan de orde voor de oefenmeester.

“Frank de Boer heeft gezegd dat ik een goede technisch directeur zou zijn. Maar dat ambieer ik helemaal niet. Je zult me niet meer op het veld zien. Als ik terugkeer, wil ik algemeen directeur zijn. De baas zijn, de lijnen uitzetten”, laat Van Gaal weten in gesprek met De Pers.

Van Gaal wil alleen komen als de mensen die er in 2004 ook zaten vertrekken. “Die moeten nog weggaan. Hoe kan het dat niemand zich destijds heeft afgevraagd hoe het kan dat de technisch directeur opstapt? De ledenraad had het bestuur op het matje kunnen roepen.”

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.