AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Martin Jol volstrekt ongeschikt voor trainersvak’

Henk Kesler heeft geen hoge pet op van Martin Jol. De voormalig voorzitter van de Nederlandse voetbalbond noemt hem zelfs ‘ongeschikt voor het trainersvak’. “De man heeft totaal geen gevoel voor normen en waarden.”

“Dat bleek maar weer met dat bijtincident van Luis Suárez, die een schop onder zijn kont had moeten hebben”, laat Kesler – die zijn taken een halfjaar geleden neerlegde – weten in gesprek met Voetbal International.

“Maar nee, Jol bagatelliseerde het als een liefdesbeetje, echt ongelooflijk. En Suárez wordt geschorst voor zeven competitiewedstrijden, maar is wél aanvoerder tegen Real Madrid. Jol is volstrekt ongeschikt voor zijn vak.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.