Mido wil gesprek met Frank de Boer

Opnieuw heeft een Ajax-aanvaller de pers gehaald. Nadat El Hamdaoui het mentaal niet aan kon om te spelen, Suarez graag een transfer maakt is nu ook Ahmed ‘Mido’ Hossam duidelijk in zijn bewoordingen.

Mido wil op 4 januari graag met interim-trainer Frank de Boer om de tafel om te praten over zijn toekomst in Amsterdam. “We gaan op 4 januari bij terugkeer van vakantie praten met elkaar. Ik wil blijven, een prijs pakken en zo de fans bedanken voor hun steun”, aldus Mido in Egyptische media.

Mido gaf ook aan gesproken te hebben met de Spaanse clubs Espanyol en Deportivo la Coruna. “Maar de aanbiedingen waren financieel niet aantrekkelijk.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.