AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Cruijff ruziet met voorzitter Barça over een ton

Johan Cruijff krijgt nog honderdduizend euro van FC Barcelona voor zijn Johan Cruyff Foundation. El Salavador ruziet met Sandro Rosell over het bedrag.

“Mijn stichting heeft een contract van honderdduizend euro per jaar, maar ik maak me zorgen over de betaling”, zei Cruijff in een interview met de Spaanse radiozender Radio Catalunya. De levende legende vroeg aan Rosell om zich ’als een heer te gedragen en zijn verplichtingen na te komen’.

Het contract tussen de Foundation en de Catalanen gaat per 2011 in en de handtekeningen zijn al gezet. Dit is gebeurd in het tijdperk dat Joan Laporta nog aan de macht was in Camp Nou. De met Cruijff bevriende Laporta werd enkele maanden geleden opgevolgd door Rosell. De oud-speler en voormalig coach benadrukte dat het geld niet voor hem persoonlijk is, maar voor de kinderen voor wie de stichting zich inzet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.