AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Cvitanich wil terug naar Argentinie

Hoewel Ajax-trainer Frank de Boer aangaf te verwachten dat Darío Cvitanich in januari terugkeert bij de club uit Amsterdam, heeft de Argentijn zelf mogelijk andere plannen. Cvitanich staat naar verluidt in de belangstelling van diverse Argentijnse clubs (Estudiantes, Boca Juniors en Racing Club) en ziet een terugkeer naar zijn thuisland wel zitten.

“Ik wil terug naar mijn eigen land, ik ben het zat om ver van huis te zijn”, merkt de aanvaller op tegenover de Mexicaanse media. “Ik heb een jaar met mijn familie nodig. Als het om het geld gegaan was zou ik wel in Mexico gebleven zijn.” De 26-jarige Cvitanich wordt door Ajax uitgeleend aan de Mexicaanse club Pachuca. Daar is hij wél een belangrijke speler, maar de club heeft niet voldoende geld om de spits definitief binnen te halen.

Onder meer Argentijns topclub Estudiantes heeft wel oren naar de komst van de spits, die echter geen overhaaste beslissingen wil nemen. “Ik ben trots dat die club geïnteresseerd in me is”, zegt Cvitanich. “Daarom zei ik ook ‘nee’ tegen Pachuca toen alles bij Ajax was geregeld. Nu denk ik alleen nog maar aan mijn vakantie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.