AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Feyenoord gaat voor de winst tegen Ajax

Feyenoord moet het zondagmiddag in de Amsterdam ArenA opnemen tegen Ajax. De voorbereiding van de Rotterdam was moeizaam. Door de sneeuw konden de Rotterdammers niet op het veld trainen waardoor er binnen werd getraind. Mario Been heeft aangegeven dat hij voor de winst gaat in de ArenA.

Over de slechte voorbereiding is Been duidelijk. “Niet ideaal, maar ook niet onoverkomelijk”, vertelt de keuzeheer op de clubwebsite van Feyenoord. Been is verbaasd over het spel van Ajax. “Je ziet dat die ploeg verder is dan wij in de opbouw. Wij moeten zorgen dat wij naar zo’n niveau toegroeien.”

“Qua prestaties zijn we aan de beterende hand, maar er is nog veel winst te boeken in de manier waarop wij spelen. Ook vrijdag weer hebben wij naar de spelers toe de nadruk gelegd op de opbouw van achteruit. Het gaat om de keuzes die de spelers in het veld maken. Het is belangrijk dat wij zelf ook durven te voetballen zondag. We zullen voor de winst spelen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.