AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

De Boer wil Daley Blind behouden

Daley Blind lijkt niet in de winterstop niet te mogen vertrekken naar een andere club. Interim-trainer Frank de Boer ziet veel perspectief voor de jongeling, en wil hem dan ook het liefst bij de Amsterdammers houden. Onder Martin Jol had Blind geen zicht op een basisplaats, en speelde dan ook amper.

“Daley weet precies wat er van een speler van onze club wordt gevraagd”, zegt De Boer. “Als het aan mij ligt, wordt hij in de winterstop niet aan een andere club verhuurd. Ik zie perspectieven voor hem.”

Onder Jol moest Blind het doen met een plek op de bank.. “Blind komt bij ons in aanmerking voor de posities vier en vijf. Hij kan als linker centrale verdediger en linksback spelen. Hij is inzetbaar als daar iemand wegvalt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.