AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

‘Suarez aast op vertrek, El Hamdaoui te zelfzuchtig’

Luis Suárez is uit op een vertrek bij Ajax. Dit melden verschillende Uruguayaanse media vrijdag. De aanvoerder van de Amsterdamse club zou niet in zijn spel kunnen komen door Mounir El Hamdaoui, die volgens Suárez te zelfzuchtig is.

Vorig seizoen had Suárez in Marko Pantelic een ondergeschikte partner in de aanval, El Hamdaoui gaat vaker voor eigen succes. Hierdoor kan de topschutter naar eigen zeggen niet meer naar behoren presteren.

Daarnaast speelt het vertrek van Martin Jol een rol. Onder de 54-jarige trainer groeide Suárez uit tot aanvoerder en tot grote steunpilaar van het elftal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.