AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Pantelic over moeizaam duo Suarez – El Hamdaoui

Marko Pantelic is van mening dat Mounir El Hamdaoui en Luis Suarez maar moeilijk samen kunnen spelen. Volgens de voormalig Ajax-spits is de Marokkaan te veel op eigen succes uit.

Tegenover Voetbal International zegt Pantelic gecharmeerd te zijn van El Hamdaoui, maar vindt hij hem een egoïstische speler. “Ik voelde Suarez perfect aan. El Hamdaoui is een uitstekende nummer negen, maar is veel meer op eigen succes uit.”

Waar de nieuwe trainer Frank de Boer zich op de jeugdspelers richt is Pantelic van mening dat Ajax in het buitenland moet scouten. “Ajax is soms te veel bezig met het opleiden van spelers en het typische Ajax-spel. Ajax heeft meer ervaren spelers nodig.”

Pantelic vertrok al na één seizoen bij Ajax. Voormalig trainer Martin Jol wilde hem graag behouden maar de clubleiding van de Amsterdammers weigerde op de eisen van de Serviër, die graag voor drie jaar wilde bijtekenen, in te gaan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.