AjaxReport

"WIJ ZIJN AJAX"

Bestuur Ajax wilde Molenaar intimideren

Het bestuur van Ajax heeft Keje Molenaar proberen te intimideren, dat zegt de oud-voetballer van Ajax donderdag. ‘Van voorzitter Uri Coronel mogen wij dit geen overwinning noemen, maar ik heb het door de opstelling van de huidige beleidsbepalers richting ons wel ervaren als een strijd. Daarbij voelde ik soms zelfs een vorm van intimidatie. Daarom spreek ik van een eclatante overwinning van de Cruijff-beweging.’

Hij vervolgt: “Sommige Ajax-leden kwamen zelfs naar me toe om te vertellen dat ‘we’ geschiedenis hadden geschreven. Ik moet ook eerlijk toegeven dat zeven van de acht beschikbare plaatsen ook mijn stoutste dromen overtroffen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.